Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Με επιτυχία εστέφθη η Θεμελίωση


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθές η τελετή κατάθεσης του θεμέλιου λίθου για την ανέγερση του Νέου Ενοριακού Ιερού Ναού Οσίου Ιωακείμ Εξω Αγυιάς, απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο.
Μέσα σε ενα ειδυλλιακό περιβάλλον παρέστησαν οι Βουλευτές Αχαίας κύριοι Νικόλαος Παπαδηματος και Απόστολος Κατσιφάρας, ο Νομάρχης Αχαίας κ. Δημήτριος Κατσικόπουλος, ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Ανδρέας Φούρας, ο Δήμαρχος Τριταίας, ο πρώην Βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος, ο πρώην Νομάρχης κ.Ευστάθιος Αθανασόπουλος Σερέτης, εκπρόσωποι των αρχών και των φορέων, επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου.
Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση με γλυκύσματα και αναψυκτικά σε μια ατμόσφαιρα λαμπρής χαράς και αδελφικής αγάπης. Ευχή ολων ηταν να βοηθήσει ο Αγιος Ιωακείμ να προχωρήσει αυτό το εργο-Ιερός Ναός, Πνευματικό Κέντρο με παρεκκλήσιο και αρχονταρίκι, παιδικός σταθμός, παιδική χαρά- που προάγει τον πολιτισμό και αναβαθμίζει την περιοχή.


2 σχόλια:

apousia είπε...

'' Ευχή ολων ηταν να βοηθήσει ο Αγιος Ιωακείμ να προχωρήσει αυτό το εργο-Ιερός Ναός, Πνευματικό Κέντρο με παρεκκλήσιο και αρχονταρίκι, παιδικός σταθμός, παιδική χαρά- που προάγει τον πολιτισμό και αναβαθμίζει την περιοχή''

...................................

Αμήν!Γένοιτο!

Ο Θεός να σας έχει πάντα γερό και να σας χαριτώνει,ώστε να μπορείτε να ανταποκρίνεστε στις τόσο μεγάλες ευθύνες που επωμίζεστε.

Είναι γνωστό πως είναι πολύ μεγάλη-δεν λέω κάτι άλλο- η προσωπική συμβολή και ο μόχθος.

Δεν μπόρεσα δυστυχώς να είμαι παρούσα,αλλά μου μετέφερε καλή φίλη την ωραία,έμπλεη συγκίνησης και χαράς ατμόσφαιρα!

Ας έχουμε τις πρεσβείες του Οσίου όλοι μας.

Την αγάπη μου!Εύχεσθε.

Μαρίνα

Ιωάννης Νικόπουλος είπε...

Οντως συγκινητική Μαρίνα η ολη εκδήλωση και χαρά, πολύ χαρα, ανείπωτη χαρά,εμπειρικές στιγμές της Βασιλείας του Θεού!!!
Μια παρένθεση μέσα στην πεσμένη καθημερινότητα μας...
Ηταν ενα θείο δώρο, ευλογία του Οσίου...
Ειθε ο Οσιος να πρεσβεύει για ολους μας...Ευχές πολλές!